TeldersTafel | 26 november 2019

Op dinsdag 26 november 2019 zal historicus en publicist Chris van der Heijden tijdens de TeldersTafel meer vertellen over zijn boek Te goed geregeld. De overorganisatie van Nederland.

De TeldersTafel zal plaatsvinden in Utrecht bij Societeit de Vereeniging | Mamonni, Mariaplaats 14 te Utrecht.

TeldersLezing | Voorjaar 2020

In het voorjaar is de TeldersStichting voornemens een nieuwe editie van de TeldersLezing te organiseren. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Als vriend van de TeldersStichting ontvangt u bovendien een persoonlijke uitnodiging.

Symposium | Leven en werk van Telders

Op 4 april 2020 organiseert de TeldersStichting in samenwerking met het Teldersdispuut in Leiden een symposium waar verschillende sprekers aandacht zullen besteden aan het leven en werk (zowel juridisch als politiek) van prof.mr. B.M. Telders. Tijdens dit symposium zal ook een bundel over Telders worden gepresenteerd. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Academiegebouw te Leiden, nadere details volgen.

Meld je aan voor onze evenementen

Door dit formulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor onze bijeenkomsten.

Vriend van de TS
Introducé
Versturen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TeldersAlert