Symposium - Mensverbetering: kunnen we nog kiezen? | 17 januari 2019

Op 17 januari 2019 organiseren de Mr. Hans van Mierlo Stichting (D66) en de TeldersStichting het symposium Mensverbetering: kunnen we nog kiezen? We spreken over liberale dilemma’s bij mensverbetering.

Locatie: Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Prinsessegracht 23, Den Haag. Tijd: 19:30-21:30 (inloop 19:00).

Symposium over China | 12 april 2019

In samenwerking met het VVD-netwerk Internationaal wordt gewerkt aan een symposium over China. Dit zal plaatsvinden op 12 april 2019 in Den Haag.

Nadere informatie over het programma en de locatie volgt binnenkort.

TeldersLezing | 5 juni 2019

Helena Rosenblatt, hoogleraar geschiedenis aan de City University of New York, zal dit jaar de Telderslezing verzorgen. Dit naar aanleiding van haar in 2018 gepubliceerde boek: The lost history of liberalism. In het boek onderzoekt zij de historische betekenis van het woord 'liberalisme'. De lezing zal plaatsvinden in Utrecht. Meer informatie volgt.

Meld je aan voor onze evenementen

Door dit formulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor onze bijeenkomsten.

Vriend van de TS
Introducé
Versturen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TeldersAlert