Verdiepingsweekend: Liberalisme en (on)gelijkheid

0.00

06

Oct
2023

5:00 pm

Filosofie, Religie & Ethiek

Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Dit evenement is afgelopen
Open PDF
Meer informatie

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het verdiepingsweekend van 6 tot 8 oktober over 'Liberalisme en (on)gelijkheid'. Tijdens dit weekend gaan diverse sprekers in op de verschillende dimensies van ongelijkheid, niet alleen in sociaal-economisch opzicht, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van de zorg en op regionaal niveau. Voor oud-deelnemers aan de Zomerschool van de TeldersStichting biedt het Verdiepingsweekend een vervolg. Eerdere deelname aan de Zomerschool is echter geen vereiste, daar het Verdiepingsweekend ook in navolging op andere cursussen van de Haya van Somerenstichting gevolgd kan worden. Voor het verdiepingsweekend geldt geen leeftijdsgrens.

Locatie | Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Kosten | € 200,- inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden, exclusief drankjes aan de bar.
Aanmelding | Er is plaats voor 20 deelnemers. Eerdere deelname aan de zomerschool van de TeldersStichting geeft direct toegang tot het weekend. Overige deelnemers worden geselecteerd op basis van hun motivatiebrief en CV, in te sturen naar info@teldersstichting.nl. Toelating van geschikte cursisten geschiedt op volgorde van binnenkomst & betaling. Wees er dus snel bij! Aanmelden graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot 4 september.
Vragen? | Neem contact op met de TeldersStichting via 070-3631948 of mail naar info@teldersstichting.nl.

Vertel ons over jezelf

Voor dit evenement willen wij graag wat meer weten over jouw achtergrond en motivatie. Vertel ons alstublieft meer over uzelf

Huidige organisatie
Functie
Motivatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.