TeldersTafel met Adriaan Schout en Roelien Kamminga

Dit evenement is afgelopen
Open PDF
Meer informatie

Eindelijk kan het weer: de TeldersStichting nodigt u van harte uit voor een nieuwe editie van de TeldersTafel, een reeks bijeenkomsten waar in klein gezelschap onder het genot van een diner met een interessante spreker kan worden gedebatteerd over een actueel, steeds wisselend onderwerp. Voor dinsdagavond 7 juni aanstaande is bijzonder hoogleraar Europees Openbaar Bestuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen alsmede senior onderzoeker bij Instituut Clingendael Adriaan Schout uitgenodigd als gastspreker. Een coreferaat wordt bovendien verzorgd door VVD-Tweede Kamerlid (woordvoerder Europese zaken) Roelien Kamminga. Voor het diner is slechts een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Toegang wordt verleend op basis van binnenkomst van uw aanmelding. Dieetwensen? Mail deze dan naar info@teldersstichting onder vermelding van uw naam.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.