Neem contact op met de TeldersStichting

E-mail: Stuur ons een e-mail

Word Vriend van de TeldersStichting en steun ons werk

Meld je aan als Vriend van de TeldersStichting voor € 50,- per jaar en kies welke publicaties je graag thuis ontvangt. Eerst een indruk krijgen van onze activiteiten en publicaties? Klik hier voor het meest recente jaarbericht. Alle voordelen op een rijtje:

Vrienden van de TeldersStichting ontvangen de publicaties thuis op de mat of krijgen digitaal toegang tot de nieuwste edities die nog niet gratis online beschikbaar zijn.

Vrienden van de TeldersStichting ontvangen de nieuwsbrief TeldersAlert met de nieuwste columns en bijeenkomsten.

Vrienden van de TeldersStichting ontvangen uitnodigingen om bijeenkomsten, zoals TeldersTafels en symposia, gratis of tegen korting bij te wonen.

Vrienden van de TeldersStichting steunen de werkzaamheden en maken liberale verdieping mede mogelijk.

Vrienden ontvangen een welkomstgeschenk naar keuze.

Hoe heb jij onze website ervaren?

Vertel ons hoe jij onze website hebt ervaren en wat wij kunnen verbeteren

Bedankt! Wij hebben jouw mening ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

TeldersAlert: Ontvang als eerste de nieuwste updates

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TeldersAlert

Bedankt! Je ontvangt nu TeldersAlert!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

FAQ

Kan ik ook zelf schrijven voor de TeldersStichting?

Graag! Misschien wordt je column niet meteen geplaatst, omdat we soms een keuze uit het aanbod moeten maken. We laten je dat dan uiteraard weten. Columns zijn welkom op info@teldersstichting.nl. Ook kun je een bijdrage schrijven voor Liberale Reflecties. Neem in dat geval contact op met de redactie via derksen@teldersstichting.nl. Inzendingen worden voor plaatsing beoordeeld door de redactie.

Heeft de TeldersStichting de ANBI-status en wat zijn de voordelen?

De TeldersStichting heeft de zogenaamde ANBI-status. Daardoor zijn particuliere giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ook hoeft de stichting geen schenkingsrecht te betalen over een gift en is er geen successierecht verschuldigd over een donatie vanuit nalatenschap.

Hoe kan ik het werk van de TeldersStichting steunen?

U kunt het werk van de TeldersStichting steunen door 'vriend' te worden. Ook is het mogelijk de TeldersStichting structureel te steunen of met een legaat in uw testament te bedenken. Daarmee helpt u ons om ook in de toekomst zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met het liberale gedachtengoed.

Hoe beëindig ik mijn betrokkenheid als vriend van de TeldersStichting?

De betrokkenheid bij de TeldersStichting als vriend kan worden opgezegd door een bericht te sturen naar info@teldersstichting.nl.