Liberale Reflecties

Liberale Reflecties (LR) biedt op wetenschappelijk niveau verdieping over allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische vraagstukken. Artikelen zijn hieronder gratis digitaal beschikbaar. Drie keer per jaar verschijnt een bundeling van de artikelen op papier. Vrienden van de TeldersStichting ontvangen deze uitgaven thuis. LR werkt met een eigen redactie die onafhankelijk is ten opzichte van de TeldersStichting. De redactie beoordeelt artikelen op hun kwaliteit en bijdrage aan het debat in liberale kring. De inhoud van artikelen zijn altijd voor rekening van de auteur zelf.

Nieuwste editie

mei 2021

In de mei-editie van Liberale Reflecties onder meer aandacht voor de Tweede Kamerkiezingen 2021, wijziging van het belasting- en toeslagensysteem en de crisis in Venezuela
Bestel deze editie