LR
Liberale Reflecties (LR) biedt op wetenschappelijk niveau verdieping over allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische vraagstukken. Artikelen zijn hieronder gratis digitaal beschikbaar. Drie keer per jaar verschijnt een bundeling van de artikelen op papier. Vrienden van de TeldersStichting ontvangen deze uitgaven thuis.

Recent verschenen in LR

Het immigratiedebat; twee opinies

Bente Becker en Martin van Hees

Waarom naties falen

Wilbert Jan Derksen

Eerder verschenen edities

Liberaal Reveil

Liberaal Reveil is de voorganger van het huidige LR en verscheen tussen 1956-2016. Alle nummers zijn digitaal gearchiveerd door het DNPP.

Schrijven voor LR

Zelf schrijven voor Liberale Reflecties? Neem contact op met de redactie via derksen@teldersstichting.nl en informeer naar de mogelijkheden en thema's die in komende nummers zullen worden behandelen.

Ingezonden artikelen worden beoordeeld door de redactieraad, de redactie besluit uiteindelijk over plaatsing.

Klik hier voor de auteursrichtlijnen.

Redactie LR

De redactie van Liberale Reflecties wordt geleid door hoogleraar Politieke Theorie, Marcel Wissenburg. Wilbert Jan Derksen van de TeldersStichting verzorgt de eindredactie. Bij haar werkzaamheden wordt de redactie bijgestaan door experts, verenigd in de redactieraad.

Klik hier voor een overzicht van de redactieleden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TeldersAlert