Liberale Reflecties | tijdschrift

Liberale Reflecties

Liberale Reflecties biedt op wetenschappelijk niveau verdieping over allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische  vraagstukken.

Artikelen zijn gratis digitaal beschikbaar op deze website. Drie keer per jaar verschijnt een bundeling van de artikelen op papier. Deze editie is beschikbaar in de TeldersShop. Vrienden van de TeldersStichting kunnen deze uitgave thuis ontvangen.

Aanmelden als vriend van de TS

Schrijven voor LR

Zelf schrijven voor Liberale Reflecties? Neem contact op met de redactie via kok@teldersstichting.nl en informeer naar de mogelijkheden en thema's die in komende nummers zullen worden behandelen.

Ingezonden artikelen worden beoordeeld door de redactieraad, de redactie besluit uiteindelijk over plaatsing.

Auteursrichtlijnen

Redactie LR

De redactie van Liberale Reflecties wordt geleid door hoogleraar Politieke Theorie, Marcel Wissenburg. Niek Kok van de TeldersStichting verzorgt de eindredactie. Bij haar werkzaamheden wordt de redactie bijgestaan door experts, verenigd in de redactieraad.

Recent verschenen in LR Magazine

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TeldersAlert