19.12.2022

Vacature: wetenschappelijk medewerker

De TeldersStichting is op zoek naar een wetenschappelijk medewerker.

A

De prof.mr. B.M. TeldersStichting – het politiek-wetenschappelijk bureau ten behoeve van het liberalisme en de VVD – verricht (beleids)onderzoek op de middellange termijn vanuit de liberale beginselen, alsmede meer fundamenteel onderzoek naar de liberale geschiedenis en filosofie. De onderzoeken komen tot stand in samenwerking met deskundigen en worden gepubliceerd ten behoeve van de politiek en het bredere publiek met politieke belangstelling. Op basis van deze onderzoeken verzorgen medewerkers van de TeldersStichting op verzoek cursussen, lezingen en werken zij mee aan debatten. Daarnaast organiseert de TeldersStichting zelf uiteenlopende verdiepende bijeenkomsten, zoals lezingen, diners en een zomerschool.

De TeldersStichting zoekt voor indiensttreding m.i.v. voorjaar 2023 een:

Wetenschappelijk medewerker (m/v)

Wat breng je mee:

• een (recent) afgeronde universitaire opleiding in een algemeen maatschappelijke wetenschap (zoals economie, filosofie, politicologie, bestuurskunde, sociologie of rechten);

• het vermogen om zowel kwalitatief als kwantitatief snel en grondig te rapporteren;

• een scherp analytisch vermogen;

• uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;

• accuratesse en redactionele vaardigheden;

• teamgeest;

• affiniteit met de liberale beginselen.

Wat ga je doen:

• als inhoudelijk secretaris (penvoerder) realiseer je met deskundigen onderzoeken inzake uiteenlopende maatschappelijke en politieke vraagstukken;

• je verricht zelfstandig en onder leiding van de directeur studies;

• je treedt als spreker op voor diverse gremia;

• je houdt namens de organisatie de social media kanalen bij;

• met collega’s verzorg je de organisatie van de eigen evenementen.

Brieven met een kort CV, alsmede een lijst van scriptie(s) en eventuele andere publicaties, dienen uiterlijk 22 januari 2023 bij de TeldersStichting binnen te zijn. De eerste gesprekken zullen eind januari plaatsvinden. Het overleggen van een Nederlandstalige (eind)scriptie of andere meer omvangrijke publicatie zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Brieven richten aan: Dr. P.G.C. van Schie, directeur Prof.mr. B.M. TeldersStichting, Mauritskade 21, 2514 HD Den Haag of via info@teldersstichting.nl. Voor vragen kunt u een terugbelverzoek met uw gegevens achterlaten voor Fleur de Beaufort via debeaufort@teldersstichting.nl.

De TeldersStichting zoekt voor indiensttreding m.i.v. voorjaar 2023 een:

Wetenschappelijk medewerker (m/v)

Wat breng je mee:

• een scherp analytisch vermogen;

• uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;

• accuratesse en redactionele vaardigheden;

• teamgeest;

• affiniteit met de liberale beginselen.

Wat ga je doen:

• je verricht zelfstandig en onder leiding van de directeur studies;

• je treedt als spreker op voor diverse gremia;

• je houdt namens de organisatie de social media kanalen bij;

• met collega’s verzorg je de organisatie van de eigen evenementen.