5.7.2022

Boekpublicatie 'A Free Market for All'

Liberalisme

Economie

De Engelse versie van 'Een markt voor ons allemaal' is uit.

A

Met steun van het European Liberal Forum (ELF) is er nu een Engelse versie van Een markt voor ons allemaal, een boek geschreven in opdracht van de TeldersStichting. De Nederlandse versie is in 2021 uitgegeven door Gompel&Svacina. In juni 2022 is A Free Market for All uitgekomen als een publicatie van ELF. In het boek wordt door de auteurs Roelof Salomons, Maartje Schulz en Ruben Oude Engberink toegelicht waarom liberalen voorstander zijn van de vrije markt en wordt ingegaan op de belangrijkste kritieken op het kapitalisme. De Engelse publicatie A Free Market for All kan hier worden gelezen. Voor een impressie van de boeklancering in Brussel van 17 juni, klik hier.