Liberale Reflecties | tijdschrift

Liberale Reflecties

Liberale Reflecties staat voor liberale verdieping op wetenschappelijk niveau. Allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische en morele vraagstukken passeren de revue in dit liberale opinieblad. De reflectie zet je aan het denken. Vanaf dit jaar is LR Magazine (voorheen Liberaal Reveil) in een nieuw jasje gestoken. Artikelen zijn treffend geïllustreerd en gebundeld in een prettig leesformaat. LR Magazine verschijnt vier maal per jaar en is een uitgave van de TeldersStichting.

Aanmelden als abonnee

Schrijven voor Liberale Reflecties

Zelf schrijven voor Liberale Reflecties? Neem contact op met de redactie via kok@teldersstichting.nl en informeer naar de mogelijkheden en thema's die in komende nummers zullen worden behandelen.

Ingezonden artikelen worden beoordeeld door de redactie, die uiteindelijk besluit over plaatsing.

Auteursrichtlijnen

Uitgelicht | artikel LR

De afgelopen tijd was belastingontwijking- en ontduiking veel in het nieuws. Waarom mogen we eigenlijk geen belasting ontduiken? Hoe denken liberalen over belastingethiek? In dit artikel gaat Philip Ruijs in op deze vraagstukken en laat hij zien dat twee vooraanstaande Nederlandse fiscalisten, R.H. Happé en J.L.M. Gribnau, minder consequent nadenken over belastingsethiek dan lijkt.

Naar het artikel

Recent verschenen in LR Magazine

Artikel | CDU: politieke partij of vereniging voor bestuurders?

€ 0,98

Pieter de Jonge

Artikel |
Over de belastingethiek in het contractdenken