Liberale Reflecties | tijdschrift

Liberale Reflecties

Liberale Reflecties staat voor liberale verdieping op wetenschappelijk niveau. Allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische en morele vraagstukken passeren de revue in dit liberale opinieblad. De reflectie zet je aan het denken. Vanaf dit jaar is LR Magazine (voorheen Liberaal Reveil) in een nieuw jasje gestoken. Artikelen zijn treffend geïllustreerd en gebundeld in een prettig leesformaat. LR Magazine verschijnt vier maal per jaar en is een uitgave van de TeldersStichting.

Aanmelden als abonnee

Schrijven voor Liberale Reflecties

Zelf schrijven voor Liberale Reflecties? Neem contact op met de redactie via kok@teldersstichting.nl en informeer naar de mogelijkheden en thema's die in komende nummers zullen worden behandelen.

Ingezonden artikelen worden beoordeeld door de redactie, die uiteindelijk besluit over plaatsing.

Auteursrichtlijnen

Verschenen| Liberale Reflecties

Zojuist is de eerste editie van het geheel vernieuwde tijdschrift van de TeldersStichting - Liberale Reflecties - verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de verkiezingen van afgelopen voorjaar en het formatieproces. In een In Memoriam wordt stilgestaan bij leven en werk van monetair diplomaat André Szász. Daarnaast bijdragen over godsdienstvrijheid, het liberalisme in Roemenië, de voors en tegens van economisch nationalisme en een recensie van de publicatie Geopolitiek en defensie.

De nieuwe editie is verkrijgbaar in de TeldersShop.

Naar TeldersShop

Recent verschenen in LR Magazine

Artikel |  Over het belang van horizontale godsdienst-vrijheid voor ex-moslims in Nederland

€ 0,98