Liberale Reflecties | tijdschrift

Liberale Reflectie

Liberale Reflecties

Liberale Reflecties staat voor liberale verdieping op wetenschappelijk niveau. Allerlei politieke en maatschappelijke actualiteiten, maar ook ethische en morele vraagstukken passeren de revue in dit liberale opinieblad. De reflectie zet je aan het denken. Vanaf dit jaar is LR Magazine (voorheen Liberaal Reveil) in een nieuw jasje gestoken. Artikelen zijn treffend geïllustreerd en gebundeld in een prettig leesformaat. LR Magazine verschijnt vier maal per jaar en is een uitgave van de TeldersStichting.

Aanmelden als abonnee

Schrijven voor Liberale Reflecties

Zelf schrijven voor Liberale Reflecties? Neem contact op met de redactie via turk@teldersstichting.nl en informeer naar de mogelijkheden en thema's die in komende nummers zullen worden behandelen.

Ingezonden artikelen worden beoordeeld door de redactie, die uiteindelijk besluit over plaatsing.

Uitgelicht Artikel | juni 2017

Lees hier nu ter kennismaking een bijdrage uit Liberale Reflecties. In De langste verkiezingscampagne ooit gaat Henri Kruithof (communicatieadviseur en ondermeer voormalig hoofd voorlichting VVD Tweede Kamerfractie) in op de laatste verkiezingscampagne.

Meer bijdragen treft u aan in de TeldersShop of voor abonnees in de TeldersCommunity.

Naar artikel

Recent verschenen in LR Magazine

Artikel |  Over het belang van horizontale godsdienst-vrijheid voor ex-moslims in Nederland

€ 0,98